Що може бути популярніший за куряче філе?! Цей продукт підходить абсолютно усім: спортсменам, любителям правильного харчування, діткам, а також тим, х..
Це частина крила, в якій найбільше м'яса. Продукт зручний в приготуванні, адже вже не вимагає попередньої обробки.Это часть крыла, в которой больше
в..
Зубатка швидко засвоюється, не калорійна. Досить популярна риба в кулінарії, яку подають як самостійну страву. Також з неї виходить дуже смачна юшка, ..
Печінка швидко готується, м'яка і ніжна на смак. Курячу печінку смажать, варять, гасять, готують з неї паштети, начинки для пиріжків і млинчиків. Гаря..
Чверть задня – це поєднання стегна, гомілки та частини курячої спинки в одному великому шматочку. Цей легкий продукт має яскравий насичений смак. Стан..