Куряче філе - дієтичне м'ясо з високим вмістом білка. Тому цей продукт такий потрібний для тих, хто стежить за фігурою, а також для дітей. Готується ф..
Куряче філе - найдієтичніше м'ясо з високим вмістом білка. Тому цей продукт такий потрібний для тих, хто стежить за фігурою, а також для дітей. Готуєт..
Філе стегна очищене від шкіри та кісточки. Тільки соковите червоне м'ясо та нічого зайвого!Зручне у приготуванні, адже вам більше не потрібно прибират..
Бедро - це найсоковитіша частина курки, що має яскраво виражений смак, близький до червоного м'яса. Ідеально підходить для запікання та смаження до хр..
Це те саме стегно, але без кісточки! Відтепер приготування улюблених страв стане швидшим і зручнішим. Насолоджуйтесь соковитим м'ясом стегна зі шкірко..
Стегно з частиною спинки має яскраво виражений смак. Підходить для запікання та смаження до хрусткої скоринки. Будь-яка страва буде соковитою та смачн..
Гомілка - це нижня частина курячої ніжки, яка однаково добре підходить для смаження, гасіння та приготування супів. А ще курячу гомілку можна фарширув..
Ніжка - це поєднання стегна та гомілки в одному великому шматочку. Продукт із яскравим насиченим смаком легко готується та підходить до більшості улюб..
Куряча печінка - це низькокалорійний субпродукт, який включає велику кількість фолієвої кислоти, вітаміни А, В12, мідь, залізо. Має надзвичайно ніжну ..
Це кінчик крильця птиці. Він включає фаланги пальців та п'ясні кістки. За бажання пензля крила можна застосовувати для варіння бульйону.Это самый конч..
Бедро - це найсоковитіша частина курки, що має яскраво виражений смак, близький до червоного м'яса. Ідеально підходить для запікання та смаження до хр..