Куряче філе - дієтичне м'ясо з високим вмістом білка. Тому цей продукт такий потрібний для тих, хто стежить за фігурою, а також для дітей. Готується ф..
Куряче філе - найдієтичніше м'ясо з високим вмістом білка. Тому цей продукт такий потрібний для тих, хто стежить за фігурою, а також для дітей. Готуєт..
Філе стегна очищене від шкіри та кісточки. Тільки соковите червоне м'ясо та нічого зайвого!Зручне у приготуванні, адже вам більше не потрібно прибират..
Бедро - це найсоковитіша частина курки, що має яскраво виражений смак, близький до червоного м'яса. Ідеально підходить для запікання та смаження до хр..
Це те саме стегно, але без кісточки! Відтепер приготування улюблених страв стане швидшим і зручнішим. Насолоджуйтесь соковитим м'ясом стегна зі шкірко..
Стегно з частиною спинки має яскраво виражений смак. Підходить для запікання та смаження до хрусткої скоринки. Будь-яка страва буде соковитою та смачн..
Куряча печінка - це низькокалорійний субпродукт, який включає велику кількість фолієвої кислоти, вітаміни А, В12, мідь, залізо. Має неймовірно ніжну т..
Бедро - це найсоковитіша частина курки, що має яскраво виражений смак, близький до червоного м'яса. Ідеально підходить для запікання та смаження до хр..
Куряче філе - дієтичне м'ясо з високим вмістом білка. Тому цей продукт такий потрібний для тих, хто стежить за фігурою, а також для дітей. Готується ф..
Від ніжного дієтичного філе до соковитого стегна куряча тушка настільки універсальна, що кожен знайде в ній частину на свій смак. А кісточки можна вик..
Гомілка - це нижня частина курячої ніжки, яка однаково добре підходить для смаження, гасіння та приготування супів. А ще курячу гомілку можна фарширув..