Нижня частина спинки / Нижняя часть куриной спинки (заморозка)

Найбільше курячі спинки підходять для приготування дуже смачних і ароматних, наваристих бульйонів. Проте, це далеко не усе. Курячі спинки можна замаринувати в пікантному маринаді, а після цього запекти в грилі - таким чином, вийде дуже смачна, ароматна і хрустка закуска. А на основі бульйонів з курячих спинок можна згодом приготувати безліч чудових перших блюд.
Больше всего куриные спинки подходят для приготовления очень вкусных и ароматных, наваристых бульонов. Однако, это далеко не все. Куриные спинки можно замариновать в пикантном маринаде, а после этого запечь в гриле - таким образом, получится очень вкусная, ароматная и хрустящая закуска. А на основе бульонов из куриных спинок можно впоследствии приготовить множество замечательных первых блюд.